Våre tjenester

Kontakt oss for utførelse av et oppdrag eller pristilbud

Privit_hvit

Hus og hjem

Vi loggfører alle våre prosjekter i Boligmappa. Enkelt for oss – verdifullt for deg.

Serviceoppdrag

Vi tar på oss alle typer oppdrag som angår det elektriske anlegget. Ingen oppdrag er for små eller store. Vi prosjekterer og installerer nytt, kontrollerer og oppgraderer eksisterende el-anlegg. Vi har fokus på solid fagkompetanse og elsikkerhet. Vi kommer gjerne og planlegger sammen med deg og gir uforpliktende pristilbud.

Belysning

Belysning er godt synlige innretninger som blir en del av interiøret. Det er derfor viktig å velge riktig type belysningsutstyr og lyskilder. Vi kan hjelpe deg med å velge og planlegge for en mest mulig egnet belysningsinstallasjon for ditt behov.

Varme

Vi leverer alle typer elektrisk oppvarming. Elektrisk oppvarming er energieffektivt hvis det styres riktig. Vi tilbyr styringer av varme. Det er mange typer styring og måter å utføre dette på. Vi planlegger og installerer styringer som passer best for ditt anlegg.

Smarthus

Smarthus kan installeres i både nye og eksisterende installasjoner. Felles for alle smarthusløsninger er at du får en oversikt over alt som styres på valgfri enhet. Utformingen for din smarthusløsning planlegges godt for å få det slik du ønsker. Vi leverer smarthusløsninger med utstyr fra anerkjente leverandører som står for god kvalitet, og som vil være på markedet i fremtiden.

Ladestasjon for elbil

For sikker og mer effektiv lading av elbil eller hybridbil med plugin, anbefaler vi bruk av ladestasjoner. Med en stikkontakt sier dagens krav maks 10A. Med en ladestasjon er det mulig med opp til 32A. Ta kontakt om du ønsker veiledning for en god ladeløsning.

Brann og innbrudd

Vi kan tilby brann- og innbruddsalarmer som er kablet eller trådløse. Med de trådløse anleggene er installasjonstiden kort og effektiv. Med enkle grep kan du overvåke huset fra mobilen når du er bortreist og få varsling ved alarm.

Bedrift_hvit

Næring

Rammeavtale

Med rammeavtale hos Front Elektro er tjenester, oppfølging, responstid og priser er forutsigbare. I rammeavtalen tilpasses leveransen behovet om det er næringsbygg, borettslag, industri eller offentlige bygg. For borettslag tilpasser vi rammeavtalen slik at alle beboere kan benytte seg av avtalen. Ta kontakt for forslag til rammeavtale.

Andre leveranser til bedrifter

  • Brannalarm- og nødlysanlegg

  • Data og fiber

  • UPS

Rådgivning

  • Hus & Hjem

  • Næring

  • Industri

Borettslag_hvit

El-sjekk?

Elektriske installasjoner som ikke er forskriftsmessig utført kan gjøre stor skade på liv og eiendom, og det kan bli vanskelig å få igjen erstatning fra forsikringen. Vi utfører kontroll på sikringsskap, kabler, stikkontakter, brytere og annet elektrisk utstyr. Vær på den sikre siden – bestill el-sjekk i dag!

Bestill el-sjekk

Hvorfor el-sjekk?

En stor andel av boligbranner skyldes tekniske feil på elektriske anlegg eller elektrisk utstyr. Det er ikke alltid lett å se dette selv. Du bør derfor la fagfolk sjekke anlegget med jevne mellomrom. Det er eier og brukers ansvar at den elektriske installasjonen er i forskriftsmessig stand. Et gammelt elektrisk anlegg trenger ikke å være farlig, men det bør kontrolleres for å være sikker på at det ikke utgjør en fare.

Hva utføres ved en el-sjekk?

Vi utfører en systematisk sjekk med målinger og visuell sjekk av det elektriske anlegget. Det utarbeides en kontrollrapport med forslag til utbedring av eventuelle avvik. Se http://www.elsikkerhetsportalen.no for utfyllende informasjon om krav og tips for det elektriske anlegget.

Vi utfører el-sjekk til fastpris

  • Leilighet opp til 110m2: Kr 2 400,- ink. mva.

  • Enebolig opp til 350m2 med ett anlegg: Kr 3 600,- ink. mva.